El pastís de formatge és una de les postres més delicioses i comunes del món, tot i que existeixen moltes maneres de preparar-lo; alguns es fan al forn, d’altres es serveixen en fred i a més es poden fer servir diferents tipus de formatge. Segurament n’has tastat algun com a fi de taula d’un dinar o acompanyant al cafè de mitja tarda.
Si no l’has intentat fer mai o si vols portar la teva recepta habitual al següent nivell; pren nota de la recepta que et deixem aquí:
INGREDIENTS:
Per a la base:
- 145 gr. de galetes Nuria Original (1 tub)
- 30 gr. de mantega
Per al farcit:
- 4 ous
- 500 gr. de formatge per a untar (tipus Philadelphia)
- 10 cullerades de sucre
- Un got de llet
- 1 cullerada de farina de blat de moro (Maizena)
ELABORACIÓ:
Pas 1:
Preescalfa el forn a 170°.
Unta amb mantega i empolvora amb farina un motlle desmuntable de 25 cm perquè no s’enganxi la base.
Pas 2:
Desfés la mantega al micro i mentre tritura les galetes. Barreja-ho tot fins que quedi una massa homogènia i reparteix-la per tota la base del motlle pressionant amb els dits.
Pas 3:
Forneja durant 15 min. a 170° perquè la base agafi consistència.
Mentrestant pots escoltar la teva llista de reproducció preferida.
Pas 4:
Col·loca la resta d’ingredients a la batedora i barreja-ho tot fins que estigui completament integrat.
Aboca la barreja al motlle a sobre de la base de galetes.
Pas 5:
Forneja durant 55 min. més a 170° i deixa-ho refredar a la nevera durant 24 h.
Llestos! Ara només cal gaudir-la ?