El 26 de gener, TV3, en el seu espai Temps de Neu va emetre un reportatge sobre la fabricació de les galetes Birba. L’espai televisiu, dedicat a divulgar tot el que té a veure amb la neu, va visitar l’estació d’esquí VallTer 2000.
Després del seu pas per l’estació, van venir a conèixer la nostra fàbrica, situada a Camprodon. Durant la visita, els col·laboradors de TV3 van tenir l’oportunitat de veure tot el procés d’elaboració de les galetes i els ingredients naturals que utilitzem: la mantega, els ous frescos, l’oli d’oliva… i van ser testimonis de com la Margarita trenca cada dia els ous manualment per fer les galetes, com ho faríem a casa!
En concret, van poder seguir el procés d’elaboració de les galetes Nuria, en què destaca el forn de cocció. També van veure com omplim les capses dels nostres prestigiosos assortits.
Si voleu saber-ne més, us facilitem l’enllaç (a partir del minut 20) del programa perquè en pugueu gaudir!
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/temps-de-neu/temps-de-neu-26012017/video/5646225/