Com alguns ja sabeu, Birba va ser premiada el 2014 amb el segell Girona Excel·lent, un segell de qualitat que atorguen la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç per promoure els millors productes de les comarques de Girona.
Concretament, el producte premiat va ser Ametllats, un producte estrella de la casa, ja que és dels més tradicionals, a més de no contenir lactosa i ser apte per a celíacs.
Per parlar-ne, l’estiu passat, vam participar en el programa d’emissió en línia País en ruta (vegeu-ne la notícia completa aquí). I fa uns dies vam visitar el programa de ràdio Deixa’m tastar, de Cadena Ser Catalunya, un espai de gastronomia presentat per Xènia Roset i Marc Orozco que es dedica a divulgar el patrimoni gastronòmic de Catalunya.
En aquesta ocasió van entrevistar la nostra responsable de màrqueting, M. Ángeles Moreno. Van parlar sobre els inicis i la història de Birba; sobre el nostre procés artesanal i els ingredients naturals que utilitzem; sobre les nostres varietats i gammes de galetes; sobre la llauna novetat per al 125 aniversari, amb una adaptació d’una litografia original antiga (vegeu litografia); sobre el nostre assortiment selecte de xocolata; sobre les nostres galetes Nuria…, sempre sense oli de palma.
Escolta l’entrevista a continuació:
D’aquesta entrevista, ens vam quedar amb una idea de la nostra responsable de màrqueting que volem remarcar:
«És difícil trobar al segle xxi productes que s’hagin mantingut fidels als ingredients naturals de sempre, sense conservants ni colorants. De vegades, la modernitat rau en el fet de no innovar on no toca».