Birba, conscient de les necessitats dels consumidors, presenta dues noves referències sense gluten. La celiaquia augmenta cada any a Espanya a un ritme del 15% i ja afecta prop de l’1% de la població, tot i que s’estima que “moltes més persones la pateixen” i no estan diagnosticades.
Fins avui, l’única referència Nuria sense gluten era la varietat Nuria amb soja sense gluten, elaborada com totes les galetes Birba, només amb ingredients naturals: farina d’arròs, ous frescos i oli d’oliva. Ara completem la gamma amb dos nous productes: Nuria Xocolata sense gluten i Nuria Mini Xoco sense gluten, dos productes deliciosos també elaborats amb ingredients naturals i amb tot el sabor de la xocolata. Precisament el sabor és el que els consumidors més aprecien de la nostra gamma sense gluten i el que destaquen com a principal diferència respecte d’altres galetes sense gluten.
A més, hem modificat el disseny dels envasos perquè la gamma Sense gluten s’identifiqui fàcilment entre tots els productes Birba.
Us animem a tastar-les!