Després d’un 2017 ben ple de feina i de galetes, tocava començar el nou any amb les piles més que carregades per garantir que aquest 2018, en què celebrem el nostre 125è aniversari, sigui un any ple de projectes i de delicioses galetes.
El dia 18 de gener vam agafar les maletes per posar rumb a l’altre costat de l’Atlàntic, més concretament a San Francisco. Per primera vegada, dúiem Birba a territori nord-americà perquè allà també poguessin tastar com de bones són les nostres galetes. Es tracta de la Winter Fancy Food Show, la fira més important del país, que celebra dues edicions l’any i en què participen tota mena de productes d’alimentació.
Una setmana després de visitar la Fancy Food, vam viatjar a la ISM de Colònia, Alemanya. Una fira que se celebra anualment i que està especialitzada en el sector dels dolços (bomboneria, confiteria… i tot tipus de snacks dolços) i en què Birba ja és un expositor habitual.
I un cop acabat aquest mes de gener tan atrafegat, ens toca preparar-nos per a la propera fira: Alimentaria, que se celebrarà a Barcelona el proper més d’abril i a la qual confiem que tots ens vingueu a veure.