Quan s’acosta el Nadal, tenim una cita: la “Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt“, a Lleida, és un dels esdeveniments gastronòmics més significatius del sector del dolç a Catalunya i se celebra cada any des de 1988. En els seus orígens va ser un mercat de torrons, el producte característic de la zona, però va tenir un èxit tan gran que l’any següent es va obrir a altres sectors i va donar lloc a la primera de les edicions. Aquest any celebrem la vint-i-novena.
A la fira trobem espais en què es duen a terme tot tipus d’activitats relacionades amb els productes, com degustacions i tastos guiats, a més dels habituals estands de productes en què, a més d’exposar-se torrons i xocolates, també es donen a conèixer tota mena de productes dolços.
En un dels espais, Birba va participar amb un estand juntament amb El Celler d’en Joan, on els visitants van poder gaudir dels nostres productes: tant de la nostra família de galetes Nuria com dels nostres assortits i la nostra gamma d’especialitats, aportant-hi així el nostre toc dolç al cap de setmana.
Us hi esperem per continuar endolcint la propera edició de 2018!